El trofeu del Gamper, en una imatge d'arxiu

Els sorprenents rivals del Barça al Joan Gamper

L'equip masculí jugarà contra el Pumas i el femení ho farà contra el Montpeller en dies i estadis diferents
Redacció Esport3 Actualitzat

El FC Barcelona ha fet oficial els rivals per al trofeu Joan Gamper. Després de la negativa d'equips com la Roma i el Milan, el Barça buscava a contrarellotge un rival a qui enfrontar-se a l'agost. El club blaugrana ha anunciat que l'equip de Xavi Hernández jugarà el diumenge 7 d'agost a les 20.00 contra el Pumas de Mèxic. El partit serà, com és habitual, a l'Spotify Camp Nou, a diferència del femení, que jugarà al Johan Cruyff.

Les jugadores de Jonatan Giráldez, que disputen el Joan Gamper per segona vegada a la història, disputaran el trofeu contra el Montpeller. A banda de fer-ho en diferent estadi al masculí, també es jugarà un altre dia. En aquest cas serà a finals d'agost, en concret, el dia 23, a les 20.00.

El club blaugrana ha anunciat que ha estat impossible trobar un mateix rival per al masculí i el femení, tal com es va fer la temporada passada. En aquella ocasió es va jugar contra la Juventus i la victòria va ser per als dos equips blaugranes. El femení jugarà el 23 d'agost per així assegurar la presència de les jugadores que disputaran l'Eurocopa aquest estiu. 

 
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut