Lewandowski i Haaland, en una de les seves cites a Alemanya
Lewandowski i Haaland, en una de les seves cites a Alemanya
barça

Els primers duels de Lewandowski com a blaugrana: Higuaín, Benzema, Haaland...

El calendari de pretemporada del Barça ha volgut que els primers partits del polonès siguin contra rivals amb ariets de primer nivell

Guim Fortuny GimbertActualitzat

Un golejador en sèrie ha arribat a Miami per començar la seva era al FC Barcelona. Lewandowski no haurà d'esperar a l'inici de la competició oficial per batre's en duel amb els millors artillers del món. El calendari de pretemporada ha volgut que els primers partits del polonès amb el Barça siguin contra rivals amb ariets de primer nivell. En menys de 40 dies l'actual Bota d'Or es veurà les cares amb quatre "killers" de l'àrea que amenacen el seu regnat.

Gonzalo Higuaín

Cal veure si Xavi Hernández compta amb el nou fitxatge en l'estrena de la gira nord-americana contra l'Inter de Miami del Pipita (matinada del 19 al 20 de juliol, 2.00 h). L'exmadridista és el jugador franquícia des que fa tres va arribar a Florida i segueix al DRV PNK Stadium. El 2021 en va celebrar 30.

Karim Benzema

Un dia del 2010 en què Mourinho no podia alinear Higuaín a la punta d'atac del Madrid, va dir que quan no es podia "anar a caçar amb el gos, s'hi havia d'anar amb el gat". El mixet era Karim Benzema, per estrany que sembli a dia d'avui. En els darrers anys la paraula gol ha anat associada a noms com Lewandowski o el del francès, favorit de la propera Pilota d'Or. Sumant compromisos de club i seleccions, entre els dos davanters han anotat 1.051 gols: 610 el polonès i 441 el de Lió.

Podrien enfrontar-se el 24 de juliol a les 5.00 h, l'hora del clàssic a l'Allegiant Stadium de Las Vegas. No obstant, la participació de Benzema no és segura ja que fins a aquesta setmana no torna de les vacances.

Dusan Vlahovic

El serbi està cridat a ser un dels golejadors d'aquesta dècada. Amb només 22 anys ja és la referència d'atac de la Juventus des del passat mercat d'hivern. Els del Piemont van pagar 75 milions a la Fiore i Vlahovic els ha correspost amb les primeres 9 dianes com a "bianconero". Amb Lewy coincidiran a Dallas al tercer amistós culer als EUA (27 de juliol, 2.00 h).

El Barça tancarà la gira davant el New York Red Bulls i rebrà el Pumas mexicà al Gamper, dues cites en què Lewandowski serà l'única estrella del gol sobre el camp, abans d'acabar la pretemporada amb el plat més fort.

Erling Haaland

El noruec, l'altre gran ariet de la nova generació de cracs mundials, ha estat el gran competidor del polonès en la lluita del pitxitxi de la Bundesliga els darrers anys, però la lluita sempre s'ha acabat decantant en favor de l'ara blaugrana. Lewandowski ha estat el màxim realitzador de la Lliga alemanya els últims 5 cursos consecutivament. Haaland debuta enguany amb el Manchester City i el 24 d'agost visitarà el Camp Nou en el partit contra l'ELA.

L'etapa de Lewandowski a Can Barça arrenca amb reptes immediats.

Tots els partits de Lewandowski es podran seguir en directe per TV3 i Esport3.cat.

 

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut