Julian Araujo, amb Mèxic

Els plans del Barça amb Julián Araujo, pendent del TAS

Mateu Alemany ha confirmat el fitxatge del defensa mexicà. El Barça li busca una cessió fins a finals de temporada, en cas que no prosperi el recurs al TAS
Redacció Esport3

A Julián Araujo, el Barça no va poder inscriure'l en l'últim dia del mercat de fitxatges pels pèls. Segons va explicar Mateu Alemany, va arribar fora de termini. Només 18 segons tard. Però el mateix director de futbol blaugrana ha confirmat avui el fitxatge del defensa mexicà. Ara, falta saber on acabarà la temporada.

El club va elevar un recurs al Tribunal d'Arbitratge Esportiu argumentant que va ser un problema informàtic amb el portal de la FIFA el que va demorar tot el procés. Si el TAS dona la raó al Barça, Araujo ja podria incorporar-se al Barça Atlètic, a les ordres de Rafa Márquez i sota la supervisió de Xavi Hernández.

En cas contrari, Alemany ja treballa en un pla B. L'ha descobert aquest matí durant la compareixença del president  Laporta. El Barça i l'agent del futbolista estan buscant un club on pugui recalar, com a cedit, durant cinc mesos. Acabat el curs, Araujo ja passaria a la disciplina blaugrana. "Fa temps que el seguim i compten amb ell", ha admès Mateu Alemany.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut