Raheem Sterling, celebrant un gol (Reuters)
Futbol

Els periodistes trien Raheem Sterling com a millor jugador de la Premier League

Mentre l'associació de jugadors es va decantar per entregar a Van Dijk (Liverpool) el premi a millor jugador de la Premier, la de periodistes ha distingit el davanter del City

Actualitzat

Hi ha vegades que els criteris de jugadors i futbolistes no concorden gaire, i això es nota sovint pel que fa a la concessió de premis individuals. És el que ha passat enguany a la Premier League anglesa. Fa uns dies, l'Associació de Jugadors (PFA) triava el central del Liverpool Virgil van Dijk com el millor jugador del campionat.

Aquest dilluns, l'Associació de Periodistes de Futbol (FWA) s'ha decantat per l'atacant del Manchester City Raheem Sterling. Això sí, Van Dijk ha estat escollit en segon lloc. És una mostra més de la igualtat que hi ha entre el City i el Liverpool, que es juguen la Lliga separats per un sol punt quan falten dues jornades per acabar el campionat.

La diferència de criteri també es va donar en el cas del futbol femení: l'FWA ha triat també una jugadora del City, Nikita Parris, i va relegar al segon lloc Vivianne Miedema (Arsenal), que havia estat premiada per la PFA.  

Anar al contingut