Cata Coll i Aitana Bonmati celebren el pas a semifinals (EFE)
Jocs Olímpics

Els penals donen l'accés a semifinals a la selecció espanyola

El partit ha acabat amb empat a dos, amb gols de Jenni i Paredes. La pròrroga no ha modificat el resultat i, des dels onze metres, Cata Coll ha estat decisiva aturant el primer xut de les colombianes

La selecció espanyola ha començat amb poca energia i ho ha pagat car. Tot i que Salma ha tingut la primera ocasió de perill fent lluir Katherine Tapia al minut 7, el marcador l'ha inaugurat Colòmbia, al minut 11. I ho ha fet amb polèmica.

Manuela Pavi i Carolina Arias li han fet un entrepà a Alèxia al mig del camp, l'àrbitre Katia Garcia no ho ha considerat falta i Colòmbia ha enfilat un contraatac letal que ha acabat amb el gol de Mayra Ramírez.

Jenni Hermoso celebrant el seu gol contra Colòmbia, amb Aitana Bonmatí al fons
Jenni Hermoso ha marcat l'1 a 2 al minut 79 (EFE)

Amb 0 a 2 al marcador, Espanya s'ha posat les piles i primer Jenni Hermoso al 79 i, després Irene Paredes al 96, han enviat el partit a la pròrroga.

En 30 minuts de temps extra, cap dels dos equips ha estat capaç de modificar el marcador i el partit ha arribat a la tanda de penals.

Cata Coll, heroïna a la tanda de penals (EFE)

Cata Coll ha aturat el primer penal a Cataline Usme i ha aplanat el camí per a les de Montse Tomé. Les colombianes han errat un altre penal, mentre que per Espanya han marcat Mariona, Eva Navarro, Salma i Aitana.