Cata Coll i Aitana Bonmati celebren el pas a semifinals (EFE)

Els penals donen l'accés a semifinals a la selecció espanyola

El partit ha acabat amb empat a dos, amb gols de Jenni i Paredes. La pròrroga no ha modificat el resultat i, des dels onze metres, Cata Coll ha estat decisiva aturant el primer xut de les colombianes
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Jocs Olímpics

La selecció espanyola ha començat amb poca energia i ho ha pagat car. Tot i que Salma ha tingut la primera ocasió de perill fent lluir Katherine Tapia al minut 7, el marcador l'ha inaugurat Colòmbia, al minut 11. I ho ha fet amb polèmica.

Manuela Pavi i Carolina Arias li han fet un entrepà a Alèxia al mig del camp, l'àrbitre Katia Garcia no ho ha considerat falta i Colòmbia ha enfilat un contraatac letal que ha acabat amb el gol de Mayra Ramírez.

Jenni Hermoso ha marcat l'1 a 2 al minut 79 (EFE)

Amb 0 a 2 al marcador, Espanya s'ha posat les piles i primer Jenni Hermoso al 79 i, després Irene Paredes al 96, han enviat el partit a la pròrroga.

En 30 minuts de temps extra, cap dels dos equips ha estat capaç de modificar el marcador i el partit ha arribat a la tanda de penals.

Cata Coll, heroïna a la tanda de penals (EFE)

Cata Coll ha aturat el primer penal a Cataline Usme i ha aplanat el camí per a les de Montse Tomé. Les colombianes han errat un altre penal, mentre que per Espanya han marcat Mariona, Eva Navarro, Salma i Aitana.