Brugts, en una imatge del passat Mundial 2013
Brugts, en una imatge del passat Mundial 2013
Futbol

Els Països Baixos de Brugts i Martens, el rival de la selecció espanyola per anar als Jocs Olímpics

Es veuran les cares en una de les semifinals de la F4 de la Lliga de les Nacions, en què els dos finalistes es classifiquen per París 2024

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció espanyola de futbol ja sap quin és el seu camí per ser als Jocs Olímpics de París de l'any vinent: haurà de guanyar els Països Baixos, en una de les semifinals de la Lliga de les Nacions femenina, que es disputaran entre el 23 i el 28 de febrer. La seu de la final no està definida, però Espanya acollirà la seva semifinal per la seva condició de local.

Les campiones del món tindran al davant uns Països Baixos on hi ha jugadores com la blaugrana Esmee Brugts, que dissabte va estrenar el seu compte golejador al Barça de Giráldez amb un hat-trick, o Lieke Martens, ara al PSG.

La segona semifinal enfrontarà França i Alemanya. Els dos finalistes accediran directament a la cita olímpica, si bé la selecció de Montse Tomé tindria una segona opció si França es classifica per a la final de la Lliga de les Nacions, ja que també té el bitllet per als Jocs per la seva condició d'amfitrió.

Martens, una de les jugadores que es trobarà el combinat estatal

 

Anar al contingut