Barça

Els pilars del títol de Lliga del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Ter Stegen: un mur

El porter alemany ha mostrat aquesta temporada la seva millor versió amb xifres rècord. En 34 partits de Lliga, ha deixat 25 vegades la porteria a zero igualant el rècord de Petr Cech.  De moment, n'ha rebut 13 i va camí del Zamora.

Busquets: l'última Lliga del capità

Després de 15 temporades al Barça, Busquets diu adeu amb 32 títols al seu palmarès. Com a primer capità, ha aixecat la Supercopa d'Espanya aquest gener passat i ara el títol de Lliga. Se'n va sent titular indiscutible i com el segon jugador amb més títols igualant Iniesta i només superat per Messi. Xavi volia que es quedés una temporada més.

 

 

Raphinha: doble figura

Un dels fitxatges d'aquesta temporada ha tingut un rendiment irregular, tot i que les seves xifres són per tenir en compte. Suma 10 gols i 11 assistències entre totes les competicions i firma, per tant, una doble figura com s'havia proposat quan va arribar al Barça.

 

Dembélé: tres mesos absent

Xavi ha confiat des del primer dia amb Dembélé i insisteix que en la seva posició pot arribar a ser el millor del món. Després d'aconseguir regularitat, una lesió contra el Girona al gener el va deixar tres mesos a la infermeria. Xavi l'ha trobat a faltar.

 

Christensen: el fitxatge

Fitxatge personal de Xavi Hernández, aquesta temporada, ha estat un descobriment a l'eix de la defensa. Amb el seu rendiment s'ha guanyat un lloc a l'onze titular i s'ha convertit en la parella habitual d'Araujo al terreny de joc.

 

Kounde: el central que fa de lateral

Ha estat el lateral dret del Barça per excel·lència aquesta temporada. Tot i que ell sempre ha defensat que es trobava millor jugant de central, per la manca de laterals drets ha hagut de jugar en aquesta posició. Al Mundial de Qatar, amb la selecció francesa també va jugar de lateral.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut