El "tifo" del Jovent Gironí que va originar la discussió abans del partit contra el Celta (@brac_d_ferro)

Els motius del Jovent Gironí per abandonar Montilivi en el partit contra el Celta

Enfrontaments amb altres seguidors i expulsions per part de la policia van portar la grada d'animació a marxar del camp
Redacció Esport3 Actualitzat

Enmig del miracle del Girona, al capdamunt de la Primera Divisió després d'onze jornades, la tensió creixent entre el Jovent Gironí i alguns aficionats ubicats a les fileres posteriors va provocar mala maror a Montilivi aquest divendres. Aquesta tensió es va escenificar en els compassos inicials del partit contra el Celta.

L'arrel del malestar va ser el "tifo" desplegat per la grada d'animació dels blanc-i-vermells cinc minuts abans de l'arrencada del matx. L'exposició d'un llenç quadrat que celebrava l'inici de les Fires de Sant Narcís amb la imatge del bisbe i el lema "Lluitant amb valentia, defenseu-nos nit i dia" va encendre la discussió entre membres del Jovent Gironí i altres seguidors de la primera graderia de gol sud.

 

Les forces de seguretat van intervenir quan algunes persones van arribar a les mans i, com explica el periodista Nil Solà, de la SER, van procedir a expulsar quatre membres del grup. En senyal de protesta, el Jovent Gironí en ple va abandonar el camp, cosa que va deixar el seu equip sense caliu i va fer evident un conflicte que demana la intervenció de la directiva. Els fans del Celta no van ser els únics que se'n van anar a dormir emprenyats.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut