Barça

Els motius de la mala temporada d'Oriol Romeu: "He pensat que no serveixo"

El blaugrana d'Ulldecona se sincera al programa "L'eclipsi", de 3Cat, després d'una temporada complicada

Redacció Esport3Actualitzat

La plataforma 3Cat ha estrenat 4 capítols de "L'eclipsi", un programa d'entrevistes en profunditat presentat per Roger Escapa. Un dels primers a passar-hi ha estat el blaugrana Oriol Romeu, que ha respost sense embuts a la pregunta del perquè de la seva mala temporada al Barça.

"L'aspecte físic no ha estat el que més m'hauria agradat, i l'aspecte mental, tampoc, perquè no he reaccionat com esperava a nivell individual..."

"També m'he sobrepassat una mica en el fet de donar massa voltes a les coses..."

Oriol Romeu també diu que és una persona que s'exigeix molt, i això també podria haver afectat negativament el seu rendiment. Fins i tot, explica que en molts moments ha pensat en la síndrome de l'impostor, el fenomen psicològic que afecta persones que, malgrat aconseguir èxits i reconeixements evidents, dubten de la seva pròpia competència i creuen que no mereixen els seus èxits.

"Ho he pensat enguany i en altres ocasions, va a èpoques, que no serveixo per això..."

 

Com ho viu des de la banqueta?

Un jugador que passa molt temps veient el partit des de la banqueta, no ho té gens fàcil per sortir al terreny de joc i donar el màxim d'ell mateix. I d'això, Oriol Romeu n'és molt conscient. Explica que per sortir i aprofitar tot el temps de joc, intenta posar-se en el lloc dels qui estan competint per estar preparat quan li toqui sortir.

"Mentalment, intento situar-me dins del partit per estar preparat per a quan em toqui sortir..."

El seu futur

Més enllà del futbol, Oriol Romeu desitja obrir un restaurant, i cuinar menjar tradicional. Li agrada cuinar, i és una de les seves motivacions a la vida.

"Tant de bo pugui aguantar de futbolista fins que el cos aguanti... cada dia penso què faré, i m'agrada cuinar. Faria un restaurant de menjar tradicional. A casa cuino jo."

El futbolista atípic

El futbolista d'Ulldecona té la fama de ser un futbolista atípic, sense aprofitar-se de la fama.

"No em considero ni per damunt ni per sota de ningú..."

És autor d'un llibre que reflexiona sobre el materialisme.

"Un objecte no ha de ser el focus principal de la teva alegria."

També creu que cada vegada els futbolistes són més conscients de restar importància a la fama i els diners. Pensa que la part econòmica no motiva un jugador, el que motiva és competir, i guanyar, que és, diu, quan "dorms a gust".

El perfil de jugador que Xavi demana a Deco per acabar la temporada
Xavi i Oriol Romeu contra el Vila-real (EFE)(EFE)

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut