Giannis Antetokounmpo mira de desfer-se del marcatge de Kyrie Irving i Jayson Tatum (Reuters)

Els Milwaukee Bucks es classifiquen per a la final de conferència

Els Bucks no han donat opció als Boston Celtics (116-91) i han posat el 4-1 en el global de l'eliminatòria. A l'Oest, els Warriors agafen avantatge davant els Rockets (105-99, 3-2) però perden Kevin Durant per lesió
Actualitzat
TEMA:
NBA

Els Milwaukee Bucks no han necessitat anar més enllà del cinquè partit i han superat els Boston Celtics (116-91) per segellar el pas a la final de la Conferència Est amb un marcador global de 4-1. Fa 18 anys, des del 2001, que la franquícia de Wisconsin no juga una final de conferència.   

La classificació dels Bucks pot permetre un enfrontament en la final  entre els germans Pau i Marc Gasol, ja que els Raptors s'han situat a un sol triomf de la classificació. Això en el cas que Pau, encara lesionat, pugui recuperar-se a temps per jugar-la.

El cinquè partit no ha tingut color, amb un Giannis Antetokounmpo (20 punts, 8 rebots i 8 assistències) i un Khris Middleton (18 punts i 8 rebots) dominants per sobre uns Celtics que sempre han anat a remolc. El màxim anotador dels verds, Kyrie Irving, no ha passat dels 15 punts. Irving, per cert, podria haver jugat el seu últim partit en l'equip ja que aquest estiu es converteix en agent lliure.  

Els Warriors agafen avantatge

Menys clar ha estat el cinquè duel entre Golden State Warriors i Houston Rockets resolt a favor dels vigents campions de l'NBA (105-99), que tornen a decantar al seu favor l'eliminatòria. els Warriors, però, poden haver pagat un preu molt alt ja que al final del tercer quart han perdut una de les seves figures, Kevin Durant, per una contractura al bessó. 

Els Warriors, que havien començat imposant-se amb claredat, han arribat a tenir fins a 20 punts de renda (57-37) abans del descans, però han acusat la pèrdua de Durant, que havia anotat 22 punts en 23 minuts. Davant la voracitat de James Harden (39 punts) i els Rockets, que han arribat a posar-se per davant en el marcador, Klay Thompson (27 punts) i Stephen Curry (25) s'han posat les piles en el tram final i han posat als Warriors a un triomf de la final de la Conferència Oest. El primer "match-ball" el tindran a Houston aquest divendres, falta veure si amb Durant o sense. 

 

 
ARXIVAT A:
NBA
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut