Cancelo ha celebrat el gol de l'empat fent aquest gent davant l'afició del Porto

Els milions que s'embutxaca el Barça pel pas a vuitens de la Champions

El club s'emportarà un bon pessic després de dues temporades caient a la fase de grups. El partit contra l'Anvers podria servir per engreixar la recaptació
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Laporta

Les necessitades arques del FC Barcelona han rebut una bona alegria. La victòria contra el Porto i la classificació matemàtica per als vuitens de final deixarà un bon pessic de milions al club blaugrana. En total, 12,4 milions d'euros, 2,8 pel triomf d'aquest vespre i 9,6 pel bitllet dels vuitens de final. Això sense comptar els 8,4 milions que ja es va embutxacar el Barça per les tres victòries precedents a la fase de grups.

El club blaugrana encara té marge per guanyar més diners a la màxima competició europea. En l'últim partit de la lligueta, al camp de l'Anvers, hi haurà en joc 2,8 milions més i, a partir d'aleshores, cada eliminatòria superada suposarà una petita injecció econòmica.

Els 12,4 milions guanyats aquest vespre suposen un petit respir per a les finances blaugranes, després de dues temporades caient a la fase de grups i havent-se de conformar amb l'Europa League. El club, en l'últim pressupost, va preveure la classificació de l'equip per als quarts de final. 

Resum del Barça - Porto (2-1)

 

ARXIVAT A:
Laporta
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut