Valteri Bottas ha aconseguit el millor temps en la tercera sessió dels entrenaments lliures del GP de França de Fórmula 1 (EFE)
Fórmula 1

Els Mercedes es mantenen intractables en els tercers lliures del GP de França

Valteri Bottas ha fet el millor temps i Lewis Hamilton ha estat segon, mentre que els Ferrari de Charles Leclerc i de Sebastian Vettel s'han hagut de conformar amb la tercera i la quarta posició

Actualitzat

Els tercers entrenaments lliures del GP de França de Fórmula 1 han tingut els mateixos protagonistes que en les dues sessions anteriors: Valteri Bottas i Lewis Hamilton, o el que és el mateix: Mercedes. I és que el pilot finlandès ha signat el millor temps amb un 1:30.159, mentre que el seu company britànic li ha trepitjat els talons rodant només 41 mil·lèsimes més lent.

En el tercer i el quart lloc tampoc hi ha hagut sorpreses; se'ls han adjudicat els Ferrari amb un temps gairebé idèntic. Charles Leclerc i Sebastian Vettel veuen com tindran poc marge, diumenge, a la cursa davant del rendiment dels intractables Mercedes en el traçat de Paul Ricard.

On sí que hi hagut canvis és una mica més avall, i és que els Red Bull han recuperat la seva posició "natural" d'aquesta temporada com a tercera força, amb Verstappen cinquè i Gasly sisè, i han deixat els sorprenents McLaren, que els van superar el divendres, una mica més avall: Lando Norris ha acabat sisè, mentre que Carlos Sainz, novè.

Anar al contingut