Els Kansas City Chiefs , campions de la Superbowl
Mahomes celebra el triomf a la Superbowl (Reuters)
Futbol Americà

Els Kansas City Chiefs, campions de la Superbowl

És el segon títol que aconsegueixen els Chiefs en quatre anys

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels esdeveniments esportius més importants de la temporada ja té campió. Els Kansas City Chiefs s'han endut la Superbowl després de derrotar els Philadelphia Eagles per 35 a 38.

Fa uns dies es va retirar definitivament Tom Brady i l'NFL ja té el seu hereu: Patrick Mahomes, el quarterback dels Kansas City Chiefs, ha aixecat el títol de la Superbowl, una de les més igualades, emocionants i ofensives dels últims anys.

Els Chiefs han hagut de remuntar perquè pràcticament tot el partit han estat els Philadelfia Eagles els qui anaven al davant en el marcador amb un Julen Hurts espectacular. Hurts és el quarterback del conjunt de Filadèlfia.

Mahomes ha fet ressuscitar els seus companys. Fins i tot, lesionat en un turmell durant el partit. Els moviments tàctics del seu entrenador, Andy Reid, han acabat de fer possible la remuntada i un "field-goal" de Harrison Butker en els últims 8 segons ha portat el tercer trofeu de la seva història a Kansas guanyant per un ajustadíssim 35 a 38.

Un dels moments més esperats de la final de la Superbowl és el xou de la mitja part, aquest any a càrrec de Rihanna. L'estrella, vestida de vermell, embarassada i sobre una plataforma penjant ha reaparegut després de sis anys fora dels escenaris.

La Superbowl és l'espectacle més vist als Estats Units, amb més de 100 milions d'espectadors.

Anar al contingut