Els Jocs Olímpics de Tòquio es faran a porta tancada (Foto: Reuters)
Jocs Olímpics

Els Jocs Olímpics de Tòquio es faran a porta tancada

Els organitzadors de la cita olímpica han pres aquesta decisió poc després que el govern japonès ha allargat l'estat d'emergència a Tòquio fins al 22 d'agost pel gran nombre de contagis per coronavirus a l'àrea metropolitana de la capital nipona

Redacció Esport3Actualitzat

Els Jocs Olímpics de Tòquio se celebraran però finalment no hi haurà públic als estadis. Els organitzadors de la cita olímpica han pres aquesta decisió poc després que el govern japonès ha allargat l'estat d'emergència a Tòquio fins al 22 d'agost.

En un principi s'havia plantejat que es reduís l'assistència a les proves esportives a només 5.000 espectadors i com a màxim fins a les 9 del vespre. Unes mesures que havien rebut el suport explícit del president del COI, Thomas Bach, que tot just acabava d'arribar a la capital del Japó. Finalment, s'ha decidit que els Jocs siguin a porta tancada davant el gran nombre de contagis per coronavirus a l'àrea metropolitana de Tòquio, segons ha confirmat la ministra japonesa Tamayo Marukawa.

La decisió s'ha pres en reunió entre representants del comitè organitzador japonès presidit per Seiko Hashimoto, els Comitès Olímpic, amb Thomas Bach, i Paralímpic, amb Andrew Parsons, Internacionals, i de les autoritats de Tòquio (Yuriko Koike, governadora de la capital).

"Era trist que els Jocs es fessin en un format d'aforament limitat", ha dit la presidenta de Tòquio 2020, Seiko Hashimoto, que ha demanat disculpes a totes aquelles persones que van comprar entrades per a la cita olímpica.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut