Integrants del grup d'animació Jovent Gironí (Girona FC)
El Girona rebrà el València a Montilivi un dissabte a les 14.00 (Girona FC)
Futbol

Els horaris de la marmota: a Girona tenen la mosca darrere l'orella

LaLiga publica els horaris de la 15a jornada de Primera Divisió, que segueixen la tònica de tota la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

LaLiga ha publicat aquest dimarts els horaris de la 15a jornada de la Primera Divisió, que es disputarà el primer cap de setmana del desembre. Els horaris no han estat cap sorpresa per a ningú, tampoc per als aficionats del Girona, que han vist com el seu equip jugarà, un cop més, un dissabte a les 14.00, en aquest cas contra el València de Rubén Baraja.

Els seguidors blanc-i-vermells han perdut ja el compte de tots els partits que han hagut de seguir en aquest horari, poc amic dels àpats familiars. Sense anar més lluny, el Girona va aconseguir la seva victòria a El Sadar en un partit disputat el dissabte a les 14.00 i, aquesta setmana, a Vallecas, repetirà l'experiència. Comencen a tenir la mosca darrere l'orella.

El Girona no és l'únic que sembla tenir un horari fix. La jornada 15 tornarà a portar el Barça a jugar un diumenge a les 21.00, contra l'Atlètic de Madrid, i al Reial Madrid a fer-ho el dissabte a les 18.30, contra el Granada. La tònica habitual aquesta temporada.

Horaris jornada 15:

Girona FC - València CF, dissabte 2 de desembre (14.00)

Reial Madrid - Granada CF, dissabte 2 de desembre (18.30)

FC Barcelona - Atlètic de Madrid, diumenge 3 de desembre (21.00)

L'Espanyol, divendres al vespre

LaLiga ha publicat també els horaris de la 18a jornada de la Segona Divisió. En aquest cas, tampoc hi ha hagut sorpreses. Els blanc-i-blaus jugaran en un horari al qual ja s'estan acostumant, molt a pesar seu.

Com ha passat, en d'altres ocasions, l'Espanyol jugarà un divendres al vespre (20.30), en aquest cas a l'estadi Carlos Tartiere d'Oviedo.

 

Anar al contingut