Barça

Qui és qui en el nou staff tècnic de Xavi al Barça

Fins a set membres provinents de l'Al-Sadd acompanyaran l'entrenador egarenc en la seva nova etapa al Barça. Molts d'ells ja han treballat a l'entitat blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha fet pública aquest dimecres la foto oficial de l'staff tècnic que acompanyarà Xavi en les tasques de preparar el primer equip. De l'anterior staff de Koeman, només es manté l'entrenador de porters José Ramón de la Fuente.

Fins a set membres ja acompanyaven Xavi a l'Al-Sadd:

Òscar Hernández

És el germà gran de Xavi i la seva mà dreta. Van viatjar junts a Doha i va treballar, inicialment, a l'Acadèmia Aspire. Quan Xavi va arribar a la direcció de l'Al-Sadd, l'Òscar es va convertir en el seu segon entrenador.

Sergio Alegre

Ell i Òscar Hernández són els dos entrenadors assistents de Xavi Hernández. Sergio Alegre va treballar, també, a les categories del Barça. Abans d'entrar a l'Al-Sadd, va col·laborar amb el també català Félix Sánchez Bas a la selecció absoluta de Qatar.

 

David Prats, Toni Lobo i Sergio García

Són el trident responsable de l'"scouting". Prats i Sergio García s'encarreguen de l'anàlisi dels rivals i Lobo elabora els vídeos de l'equip propi. Tots tres van coincidir amb Xavi al planter del Barça, des de la categoria infantil. David Prats, golejador insaciable al futbol català (Terrassa, Mataró, Girona, Badalona o L'Hospitalet), era company d'habitació de Xavi en els viatges. Amb Bermudo i Antonio Hidalgo, formaven part de la Quinta del Troya.

Iván Torres

És el responsable de la preparació física de l'equip. Iván, com Xavi, és nascut a Terrassa. Abans de treballar al futbol qatarià, havia estat a Xipre (AEK Làrnaca i Apoel) i a la Premier, al Leeds United. També té la titulació d'entrenador.

 

Carlos Rodríguez Nogueira

Fisioterapeuta i osteòpata. Va ser jugador d'handbol al BM Lalín, a Galícia. Des de l'any 2019, treballava al costat de Xavi Hernández a l'Al-Sadd.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut