Florinel Coman celebra un gol amb el que ha estat el seu equip fins aquesta Euro2024, l'Steaua de Bucarest
Coman celebra un gol amb el que ha estat el seu equip fins aquesta Euro2024, l'Steaua de Bucarest
futbol

Els hi prenen de les mans: fa un partidàs a l'Eurocopa i al cap de cinc minuts paguen la seva clàusula de rescissió

El cas del romanès Florinel Coman demostra el potencial com a aparador de les grans cites

Redacció Esport3Actualitzat

Una de les revelacions de l'arrencada de l'Euro2024 ha estat Romania. La selecció de Iordanescu va guanyar i agradar contra la Ucraïna de Dovbyk, en un partit que ha canviat la vida d'un dels seus joves talents en temps rècord.

Malgrat que a l'acabar el matx els analistes elogiaven la transcendència de l'extrem del Parma Dennis Man, o la finesa en la definició dels golejadors Stanciu, Marin i Dragus, l'endemà del xoc el nom propi és un altre. I és que qui ja ha aprofitat el potencial de la competició com a aparador és Florinel Coman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florinel Coman (@7coman_)

Aquest davanter de 26 anys, conegut amb el sobrenom de l'Mbappé romanès, ha vist com l'Al-Duhail de Qatar abonava, pocs minuts després que finalitzés el partit davant els ucraïnesos, la seva clàusula de rescissió de 5 milions. Al conjunt àrab treballarà a les ordres de l'extècnic del PSG Christophe Galtier. El propietari de l'Steaua de Bucarest, el seu equip fins aquesta nit, Gigi Becali, reconeixia que els diners acabaven d'arribar. "Són multimilionaris i, tot i així, volen estalviar", va resumir la situació un resignat Becali.

La bogeria per la nova Romania futbolística ja ha canviat la vida de Coman. Si segueixen així, els seus clubs assumeixen que els hi prendran de les mans. I no ha acabat la primera jornada.

Anar al contingut