Ilaix celebra un gol amb Messi, la temporada 2020-21, l'última de tots dos al Barça

Els futurs traspassos d'Ilaix i Todibo, bàlsam imprevist pel fair play del Barça

El club blaugrana es va reservar un percentatge de les vendes dels dos exblaugranes. Per la seva banda, Trincao ja és propietat de l'Sporting i deixarà 7 milions
Redacció Esport3 Actualitzat

Ni Ilaix Moriba ni Jean-Clair Todibo van deixar un gran record a can Barça. El primer per no acceptar les ofertes de renovació del club quan només tenia 18 anys i rendir-se als encants de l'oferta del Leipzig alemany, que se'l va endur a canvi de 16 milions. El segon, per defraudar les expectatives que havien despertat els que li van penjar l'etiqueta del "nou Varane". No obstant això, el seu bon rendiment actual pot reportar una injecció de diners imprevista a les necessitades arques blaugranes.

En les últimes hores el nom de tots dos s'ha vinculat a grans equips del continent, un interès que des de la Ciutat Esportiva segueix amb atenció per si els exculers acaben canviant d'aires. En el seu dia, el Barça es va reservar un 20% de la futura venda del francès i un 10% del guineà, uns percentatges que podrien suposar un bon bàlsam per al fair play de l'entitat, la clau que pot desencallar la inscripció de les renovacions de Gavi, Sergi Roberto, Marcos Alonso o Araujo.

Quins equips els tenen en els seus plans de futur?

Des de França, asseguren que el PSG ha pensat a incorporar Todibo, recentment convocat per primer cop amb l'absoluta francesa. Mentrestant, a Itàlia parlen d'un quartfinalista de la Champions com el Milan com a possible destí d'Ilaix, actualment cedit a un València en hores baixes on s'ha convertit en imprescindible. No es concreten les xifres que estarien disposats a pagar, però és segur que el Barça es menjarà un tros del pastís.   

Trincao no tornarà: el club blaugrana s'embutxaca 7 milions

En paral·lel, el portugués Trincao ha passat a ser propietat de l'Sporting després de complir-se una condició que és donava per segura, com era la permanència de l'equip de Lisboa a la màxima categoria. La salvació matemàtica ha activat l'opció obligatòria que suposa el pagament de 7 milions més per al Barça. Una quantitat que se suma als 3 que els lusitans van pagar el passat estiu per fer-se amb la cessió de l'extrem.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut