Megan Rapinoe celebra amb les seves companyes dels Estats Units un dels gols que ha marcat a França (EFE)

Els Estats Units tomben França i es classifiquen per a les semifinals del Mundial (1-2)

Megan Rapinoe ha estat l'autora dels dos gols del conjunt nord-americà, i Renard, a les acaballes, ha fet el de l'honor per a les amfitriones
Oriol Llach Estrella Actualitzat

Els Estats Units han vençut l'amfitriona, França (1-2), i es classifiquen per a les semifinals del Mundial de futbol femení. Les nord-americanes, vigents campiones del món, s'han avançat gràcies a un gol de Megan Rapinoe en el minut 4, que ha perforat la porteria francesa amb un xut de falta directa.

Les "bleues" han plantat cara i s'han llençat a l'atac per capgirar el marcador, però, lluny d'aconseguir-ho, han encaixat el segon gol, que ha tingut, justament, la mateixa autora. Jugada per la banda de Heath, centrada i rematada a boca de canó de Rapinoe.

A les acaballes, l'equip amfitrió ha fet el gol de l'honor amb un cop de cap de Renard a centrada de Thiney. Amb deu minuts al davant, França s'ha abocat a l'atac per intentar aconseguir el 2-2 que forcés la pròrroga, però les nord-americanes han sabut resistir i han pogut mantenir invariable el marcador.