Barça

Els esbojarrats preus de les entrades del Barça-PSG

Els aficionats barcelonistes hauran de rascar-se la butxaca per presenciar l'eliminatòria de quarts de final

Redacció Esport3Actualitzat

Tornar a veure el Barça jugar uns quarts de final sortirà car a qualsevol qui ho vulgui presenciar en directe a l'estadi Lluís Companys. Després d'una apassionant victòria contra el Nàpols, l'atzar va voler emparellar el Barça i el PSG en la següent eliminatòria de la Champions.

L'enfrontament esdevé un dels partits més importants de la temporada per al conjunt blaugrana. La possibilitat d'enfrontar-se en la següent ronda amb l'Atlètic de Madrid o el Borussia de Dortmund converteix els quarts en la fase més complicada per arribar a la final de la màxima competició europea. Així també ho demostren les entrades.

Entrades a preu d'or

Els preus dels diferents tipus d'entrada oscil·laran entre els 175 i els 400 euros. Concretament, la zona més cara serà la tribuna en què una entrada costarà 399 euros. Al lateral valdran 359 euros, 209 a córner 2a graderia i 199 a córner 1a graderia. L'entrada més barata serà a gol i pujarà als 174 euros.

 

 

Comparació amb els vuitens de final

El joc de l'equip ha millorat en els últims partits i les entrades han pujat proporcionalment amb la il·lusió culer. Es pot veure si es compara el preu amb els abonaments que va treure el Barça amb el partit dels vuitens de final enfront del Nàpols.

En aquest, l'entrada més cara valia 269 euros i la més barata en costava 149.

 

A la tornada dels vuitens els aficionats del conjunt barcelonista van complir i van fer gairebé un ple per rebre l'equip en la competició europea. Ara, amb l'eufòria col·lectiva generada per la possibilitat d'arribar a la final de la Champions, el Barça ha volgut encarir el preu d'una experiència excepcional per al soci blaugrana.

Una pràctica que es repeteix en els equips espanyols

El registre es repeteix en les eliminatòries del Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid. D'una banda, en el club blanc, l'entrada més cara arribarà als 445 euros (tribuna) i la més barata costarà 125 euros (4t amfiteatre). En el conjunt "colchonero" oscil·laran els 350 i 190 euros.

Anar al contingut