Girona

Els elogis al Girona del president del Manchester City

Khaldoon Al Mubarak destaca el treball del Girona i valora tot el que ha aconseguit aquesta temporada

Redacció Esport3Actualitzat

La temporada del Girona és evident que ha estat per emmarcar. Una temporada que s'havia de celebrar sí o sí, i així es va fer. D'aquí, la rúa que el club va muntar fa dues setmanes pels carrers de la ciutat, amb tota la seva afició. De fet, no n'hi ha per menys després de quedar tercers a la Lliga, i després de classificar-se per competir a la Champions la temporada vinent. Tot plegat, encara genera comentaris i elogis cap aquest equip, que ha fet història. I l'últim que ha volgut destacar aquest gran moment, és el president del Manchester City, Khaldoon Al-Mubàrak, que s'ha desfet en elogis cap a l'equip de Míchel en una entrevista del mateix club anglès. Un equip que ha fet de jugadors com Sávio, Dovbyk, Tsygankov o Aleix Garcia estrelles de primer nivell europeu.

"El Girona simbolitza el que som com a grup, i com un club es pot superar si està ben dirigit".

Dovbyk celebra un dels seus tres gols contra el Granada a Montilivi
Dovbyk celebra un dels seus tres gols contra el Granada a Montilivi (Girona FC)

També, els elogis s'han dirigit, sobretot, al tècnic gironí, Míchel, qui ha portat el comandament de l'equip. 

"A Girona hem vist la perfecció amb Míchel d'entrenador, Quique de director esportiu. Tots han pujat al vaixell i s'han superat".

El president del Manchester valora molt positivament el fet que un equip com el Girona competeixi davant de grans equips, com el Barça i el Reial Madrid, i aquest, diu, és un dels reptes més grans que ha aconseguit l'equip. 

El Barça i el Girona, els únics dos equips catalans que juguen a LaLiga

 

 

Anar al contingut