Joao Gonçalves i Luís Pires, lesionats de llarga durada
Joao Gonçalves i Luís Pires, lesionats de llarga durada (Boavista)
Futbol

Els dos porters del Boavista es trenquen els creuats en el mateix entrenament

El club portuguès ha necessitat recórrer a una solució d'emergència després de quedar-se sense porters per un llarg període de temps

Redacció Esport3Actualitzat

El Boavista portuguès ha patit en primera persona el súmmum de la mala sort. I és que el mític club de la Primera Lliga portuguesa ha vist com els seus dos porters tenien una greu lesió en el mateix entrenament. Tal com va informar el club aquest dijous, els futbolistes passaran per quiròfan per un trencament del lligament creuat anterior del genoll.

Una lesió que tindrà els dos porters de l'equip allunyats del terreny de joc per un llarg període de temps. Els protagonistes són Joao Gonçalves, de 23 anys, i Luís Pires, de 19. 

Estat d'emergència

El greu contratemps ha posat el Boavista en una situació d'emergència. Però el pitjor és que el club es troba sota una sanció de la FIFA, que va prohibir fitxar al club portuguès per impagaments i deutes. I és que el Boavista està en una delicada situació financera, però s'ha trobat una ràpida solució que li permet sortir del pas.

El fitxatge de César Dutra, de 32 anys, ha estat l'única opció factible perquè, com que estava sense equip, el club l'ha pogut inscriure com a agent lliure. El porter brasiler apunta a titular en l'equip entrenat per Cristiano Bacci, que s'haurà d'ajudar dels joves porters del filial Tomé Sousa i Tomás Maçaes, de 17 anys.

Anar al contingut