Víctor i Guiu, amb la samarreta del Barça
Víctor i Guiu, amb la samarreta del Barça
barça

Els dos davanters centre de la Masia que volen aprofitar la baixa de Lewandowski

Xavi convoca Pau Víctor, del filial, i el juvenil Marc Guiu per al primer partit sense el polonès

Redacció Esport3Actualitzat

L'esquinç al turmell que Robert Lewandowski deixa coix l'atac blaugrana, almenys, contra el Granada. La baixa del polonès, sumada a la de Raphinha, desguarneix la línia ofensiva de Xavi i, com ha fet en altres ocasions, el tècnic de Terrassa ha buscat la solució entre els joves del planter.

En l'última sessió abans de desplaçar-se a la ciutat de l'Alhambra, Xavi ha provat amb dos dels davanters centre de la Masia que pugen amb més força. Són Pau Víctor, del filial, i el juvenil Marc Guiu. El test deu haver donat bon resultat perquè tots dos han vist el seu nom per primera vegada a la llista. En canvi, un altre efectiu del Barça Atlètic habitual de les darreres convocatòries, Marc Casadó, aquesta jornada reforçarà el conjunt de Rafa Márquez:

Què poden aportar al primer equip?

Víctor té 21 anys, és de Sant Cugat i està cedit pel Girona. És un davanter amb bons moviments, capacitat de caure en banda i bona envergadura. Per tot plegat hi ha qui diu que és un "9 i mig", com es definia al polivalent Benzema.

Guiu és més jove, 17 anys, i és un ariet de tall més clàssic amb una capacitat de remat que ja li ha permès estrenar-se en aquesta edició de la Youth League.

A banda dels Balde, Gavi o Lamine Yamal, ara la Masia també produeix davanters centre. Beneïda novetat, deu pensar Xavi.

ARXIVAT A:
Marc Guiu
Anar al contingut