Flick i Deco ja planifiquen la temporada del Barça
Flick i Deco ja planifiquen la temporada del Barça
Barça

Els deures de Deco

Un cop finalitzada l'Eurocopa, torna la normalitat als clubs i, per tant, passa a tenir protagonisme el mercat de fitxatges. El Barça encara no ha fet cap nova incorporació, tot i que té clares les prioritats

Actualitzat

L'Eurocopa ha finalitzat amb protagonisme culer. Lamine Yamal s'ha convertit ja en una estrella del futbol europeu i la seva societat amb Nico Williams és l'objecte de desig del president Laporta de cara a la pròxima temporada. L'acord amb el jugador sembla tancat, però ara queda la feina més feixuga, com fer efectiva la clàusula de rescissió entorn dels 55 milions d'euros del davanter de l'Athletic.

Per això el club necessita acabar de tancar les operacions econòmiques pendents, perquè li donin múscul econòmic i aconsegueixin recuperar l'u per u al fair-play financer de la Lliga

La posició de la banda esquerra és una de les prioritats dels reforços blaugranes. Aquí, la segona opció, en cas que Nico no acabés fixant, seria Dani Olmo. El davanter dels Red Bull Leipzig té una clàusula de 60 milions que el Barça intentaria rebaixar: la seva polivalència a l'atac, ja que pot ocupar qualsevol de les 3 posicions, fins i tot també de mitjapunta, és un atractiu per a Hansi Flick.

Mikel Merino

Es busca mig centre

L'altre punt de l'onze titular pendent de millores és la posició de mig centre. De moment, Oriol Romeu continua fent la pretemporada, però el club continua amb la recerca d'un nou migcampista.

El belga Onana sembla allunyar-se'n i estar a prop de fitxar per l'Aston Villa; un jugador que agradava a Deco, però que ha ofert un rendiment fluix a l'Eurocopa. Per contra, qui ha pogut guanyar posicions és Mikel Merino, també protagonista amb el combinat espanyol aquests dies i que només té un any de contracte amb la Reial Societat, un fet que podria donar peu a un traspàs més econòmic.

En el capítol dels mig centres, ara mateix també semblen haver perdut pistonada jugadors com Zubimendi o Kimmich, que fa justament un any eren les opcions prioritàries per a l'anterior entrenador, Xavi Hernández.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
Anar al contingut