Xavi i diversos jugadors, durant un entrenament
Xavi sent el suport del vestidor i vol fer canvis (EFE)
Barça

Els detalls de la trobada entre Xavi i els jugadors al vestidor del Barça

El tècnic blaugrana sent la confiança del vestidor, tot i ser conscient que cal fer canvis i que no es podrà fitxar en el mercat d'hivern

Redacció Esport3Actualitzat

La desfeta a la final de la Supercopa ha de portar un procés d'anàlisi a molts estaments del club. Com és habitual després d'un partit, Xavi s'ha reunit aquest dimarts amb els jugadors abans de la sessió d'entrenament. Una trobada que ha servit per treure conclusions col·lectives.


La necessitat de canvi

Després de revisar la final diverses vegades, Xavi continua amb el mateix nivell de crítica cap a l'actuació de l'equip, amb ell en primer terme. El tècnic entén que l'actuació no va estar a l'altura del club ni de l'equip, i per aquest motiu té molt clar que cal retocar coses. Els jugadors assumeixen aquest missatge com a propi i, per tant, el vestidor considera que ha arribat l'hora de fer un canvi.

 

Xavi, amb el suport del vestidor

Després de les converses que hi ha hagut des del desastre a l'Aràbia Saudita, l'ambient ha estat més tranquil en la relació entrenador-jugadors. Xavi sent que té la confiança dels seus futbolistes. I aquest és un punt de partida important per iniciar un nou camí que, des del vestidor, estan convençuts que és possible.


Balanç positiu, però sense fitxatges

Ja des de la gespa, Deco ha pogut comprovar que Xavi sortia satisfet de la jornada. El director esportiu del club ha estat conversant una bona estona amb el tècnic. Una conversa en què Deco, novament, li ha transmès la confiança del nucli dur esportiu del club: el president Laporta, el vicepresident esportiu Rafa Yuste, i el mateix Deco.

 

Tot i això, el marge de maniobra del club per afrontar fitxatges en aquest mercat d'hivern és escàs. Xavi i Deco tenen assumit que no n'hi haurà. Una situació tan interioritzada per tothom, que fonts properes a l'entrenador asseguren que el tècnic "no està mirant opcions, perquè no n'hi ha". 

 

Anar al contingut