Cata Coll a les semifinals contra el Brasil (Reuters)
Futbol

Els dards d'una jugadora del Brasil a Cata Coll: "Es burlaven de nosaltres"

Tarciane dos Santos, jugadora de la "canarinha", assegura que futbolistes com Jenni Hermoso o Cata Coll les miraven sense respecte, "com si no fossin ningú"

El que passa al terreny de joc, es queda al terreny de joc: és el que demanava Jenni Hermoso, després del partit tens entre les seleccions del Brasil i Espanya a les semifinals dels Jocs Olímpics i que va acabar amb victòria brasilera per 4 a 2.

Però per la defensa Tarciane dos Santos, plata amb la "seleçao", algunes jugadores espanyoles les van tractar amb menyspreu en els dos partits que es van enfrontar a París 2024.

Tarciane dos Santos després de guanyar contra Espanya (Reuters)

Ho ha assegurat a "Charla Podcast", especialitzat en entrevistes a esportistes del Brasil. Tarciane descrivia així les provocacions:

"En els dos partits que vam jugar contra elles se'ns va faltar al respecte. Ens miraven com si no fóssim ningú al terreny de joc. Han de respectar-nos, perquè juguem al mateix esport."

Tarciane fa les acusacions just després de reconèixer la qualitat de jugadores com Alèxia Putellas i Aitana Bonmatí, però la medallista olímpica assenyala en concret dues futbolistes: Cata Coll i la mateixa Jenni Hermoso. De la portera del Barça, Tarciane explica que les provocacions van començar al mateix túnel de vestidors:

"Després d'animar les meves companyes amb un "Som-hi, Brasil!", Cata Coll ens va respondre assegurant que estàvem nervioses, i que teníem molta por. Després, en les salutacions, em va pressionar la mà tan fort que gairebé me la trenca. Ens volia intimidar."

Amb Hermoso, els retrets ja venien del partit que van disputar les dues seleccions a la fase de grups, on l'exfutbolista blaugrana hauria avisat Tarciane que no la podia tocar. Segons la futbolista brasilera, Hermoso també l'hauria fet callar a les semifinals, fent gestos de tranquil·litat demanant calma a la selecció del Brasil. Aquesta tensió es va palpar sobretot després del primer gol del Brasil en la lluita per passar a la final dels Jocs Olímpics, quan Priscila es va encarar a Cata Coll després de la seva errada en el refús d'una pilota.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut