Leo Messi, celebrant un gol amb Luis Suárez (Reuters)

Els contrastos entre Messi i Cristiano

L'argentí es classifica per als quarts de final de la Champions continental i, a diferència del portuguès, es motiva quan li criden el nom del seu antagonista
Redacció Esport3 Actualitzat

Leo Messi i Cristiano Ronaldo, els jugadors que han marcat el futbol dels últims lustres, estan vivint una última etapa crepuscular lluny dels campionats més exigents. Una mena de retir daurat no exempt, però, de reptes competitius. El més gran, com ja passava quan jugaven a Europa, és la Champions. 

Fa uns dies, Cristiano Ronaldo i el seu equip, l'Al-Nassr, van caure als quarts de final de la Champions asiàtica, en un partit en el qual el de Madeira va fallar una ocasió claríssima. L'Al-Ain va resoldre l'eliminatòria als penals, en una tanda en la qual Cristiano va marcar, però els seus companys van fallar més del compte.

Leo Messi, en canvi, sí que va obtenir la classificació a la seva Champions, la de la CONCACAF, en el seu cas per als quarts de final. L'argentí va marcar un gol i en va assistir un altre en el triomf (3-1) de l'Inter Miami sobre el Nashville.    

 

Els crits que el motiven

Una escena curiosa ha estat la motivació de Messi quan un grup d'aficionats del Nashville ha començat a corejar el nom de Ronaldo per descentrar el 10 del Miami i ha aconseguit just el contrari: 

Un contrast absolut amb les imatges que s'han vist repetidament de Cristiano enfurismant-se al campionat àrab quan els aficionats de l'equip rival criden el nom de Messi i, en el seu cas, sí que aconsegueixen treure'l del partit.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut