Barça

Els clubs de la Premier que tempten Sergi Roberto

El capità del Barça encara no ha respost a l'oferta del club per renovar per una temporada més. Diversos clubs de la Premier i la Lliga espanyola s'han interessat per ell

Laia TudelActualitzat

Sergi Roberto acaba contracte el 30 de juny i des de fa unes setmanes té l'oferta del Barça sobre la taula per renovar per una temporada més. El jugador, però, encara no ha donat cap resposta al club.

El nou contracte inclou una clàusula que diu que, si el 12 d'agost no l'han pogut inscriure per problemes de fairplay, el Barça pot rescindir el contracte sense cap compensació econòmica per al jugador. Roberto no descarta l'oferta, però el fet de no tenir garantit el contracte fa que s'ho prengui amb més calma.

On li agradaria jugar?

Tot i que la primera intenció de Sergi Roberto és quedar-se al Barça, si no pot ser el seu desig és jugar a la Premier League. Ja hi ha hagut contactes amb dos equips de la Lliga anglesa. Són el West Ham de Julen Lopetegui --el coneix de la selecció espanyola-- i l'Aston Villa, que té Unai Emery d'entrenador i Monchi a la direcció esportiva.

De moment només són contactes i no s'ha fet cap oferta en ferm. En tots dos casos, l'oferta econòmica, segurament, seria inferior al que li ofereix el Barça, però firmaria per més d'una temporada, probablement.

També ha rebut l'interès de dos clubs de la Lliga espanyola: el Girona i el Sevilla. Tots dos clubs han preguntat per la seva situació. De moment, Sergi Roberto no contempla jugar en clubs d'aquest perfil, tot i que el Girona jugui la Champions i al Sevilla hi hagi Garcia Pimienta, amb qui té una bona relació i al qual coneix bé.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut