La Diada

Els clubs catalans participen en les ofrenes per la Diada

Hansi Flick ha viscut la seva primera Diada com a blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Els principals clubs catalans i entitats esportives amb seu a Barcelona i rodalia han participat en la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada de Catalunya. 

Barça, Espanyol, Joventut de Badalona, la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya), la Federació Catalana de Futbol o el Centre Excursionista de Catalunya han mostrat els seus respectes aquest 11 de Setembre des de les 9 del matí.

Barça, Espanyol, Penya, la UFEC, la FCF i el Centre Excursionista de Catalunya han fet les ofrenes en motiu de la Diada
Clubs i entitats han fet les tradicionals ofrenes amb motiu de la Diada al monument de Rafael Casanova

 


Primera Diada per a Hansi Flick, amb bany de masses

La delegació blaugrana ha estat encapçalada pel president Joan Laporta, acompanyat per diversos membres de la seva directiva i per l'entrenador del primer equip del Barça, Hansi Flick, que ha viscut en primera persona la seva primera Diada, des d'un dels punts més emblemàtics de la festa nacional de Catalunya. Després de l'ofrena, l'entrenador i Joan Laporta han estat perseguits per desenes de fans que buscaven fer-se una fotografia amb ells

Els jugadors del primer equip masculí i femení Alejandro Balde i Alèxia Putellas també han format part de la comitiva, així com membres d'altres seccions blaugranes, com Joan Peñarroya, l'entrenador del Barça de bàsquet, que estrena càrrec aquesta temporada.

ARXIVAT A:
11S
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut