Kevin Durant ataca la cistella dels Rockets (EFE)
Bàsquet

Els Boston Celtics sorprenen els Milwaukee Bucks i els Golden State Warriors s'imposen als Houston Rockets

Els Celtics assalten Milwaukee guiats per Kyrie Irving mentre els Warriors sumen el primer punt davant els Rockets gràcies a una actuació estel·lar de Kevin Durant

Actualitzat

La semifinal de conferència estrella entre Golden State Warriors i Houston Rockets està responent a les expectatives amb un primer partit vibrant que s'ha resolt a favor dels vigents campions de l'NBA. Els Warriors s'han imposat en un duel carregat d'imprecisions però emocionant que ha tingut en Kevin Durant (35 punts) el seu jugador més destacat. A l'altre bàndol, també James Harden ha anotat 35 punts, però en el seu cas, amb uns percentatges d'encert baixíssims -9 de 28 en tirs de camp-. Stephen Curry, més discret en l'apartat estadístic (20 punts), s'ha encarregat d'anotar el triple guanyador a 24 segons per al final. Tant brillant ha estat l'actuació de Durant, que el seu entrenador, Steve Kerr, l'ha comparat a Michael Jordan a la sala de premsa.        

Els Celtics colpegen primer

Mentre, a l'Est, els Celtics han sorprès els Bucks, el millor equip de la fase regular, en el primer partit de la seva sèrie en guanyar-los a casa seva (90-112). La defensa verda ha sabut limitar el poder de Giannis Antetokounmpo (22 punts amb un percentatge d'encert baix) mentre en atac, Kyrie Irving (26 punts i 11 assistències) i Al Horford (20) trobaven cistella amb facilitat.

Els Bucks, que han arribat a tenir fins a 15 punts de desavantatge, han reaccionat al segon quart gràcies a tres triples de Nikola Mirotic per marxar al descans amb el duel gairebé anivellat (50-52). Però els Celtics han tornat a establir diferències, ja definitives, al tercer quart.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut