Barça

Els ambiciosos plans de futur de Rafa Márquez: no s'oblida del Barça

En la presentació del nou equip tècnic de la selecció mexicana, l'exentrenador del Barça Atlètic ha confessat les seves dues il·lusions: "entrenar la selecció mexicana i el Barça"

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Márquez va deixar el Barça de manera sobtada després d'haver completat un bon cicle com a entrenador del Barça Atlètic. El preparador mexicà va acceptar una proposta de la federació del seu país per integrar-se en l'equip tècnic de la selecció absoluta, primer com a ajudant de Javier Aguirre i posteriorment com a primer entrenador. 

En l'acte de presentació d'aquesta nova etapa, Márquez no s'ha oblidat del Barça. Encara més: ha reiterat que el gran objectiu que té és continuar formant-se com a tècnic per poder tornar a Barcelona i entrenar el primer equip blaugrana.

"Jugar un Mundial aquí a casa és el que em motiva i, a més, per a mi serà fer un màster amb el millor entrenador que ha tingut Mèxic. Continuo formant-me i és una gran oportunitat per millorar. Tant de bo en el següent cicle mundialista pugui agafar les regnes de la selecció (...) Jo tinc dues il·lusions molt grans que tant de bo que es compleixin: una és entrenar la selecció i l'altra poder tornar a Barcelona algun dia també com a entrenador."   

L'excentral del Barça és tota una institució a Mèxic: com a jugador va vestir la samarreta de la selecció en 148 partits i va participar en cinc Mundials portant el braçal de capità durant anys.   
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut