El sorprenent Tottenham comanda la Lliga anglesa

Els altres Girona: sorprenents líders a Anglaterra, Alemanya i França

Itàlia és l'única de les grans competicions del continent liderada per un aspirant al títol
Redacció Esport3 Actualitzat

El liderat provisional del Girona de Míchel no és una excepció entre les grans lligues europees. Els tornejos de la regularitat d'Anglaterra, Alemanya i França han arrencat amb el domini d'equips que no partien com a aspirants al títol. Són els altres Girona del continent, conjunts que, quan gairebé s'ha disputat un terç de temporada, han donat continuïtat a un bon inici. En algun dels casos amb números espectaculars.

És el cas del Tottenham de Postecoglou. Entrenats pel grec, devot declarat del guardiolisme, han obert un forat de 5 punts respecte a l'actual campió, el Manchester City. Imbatuts a la Premier amb 8 victòries i 2 empats, els londinencs s'han refet de forma brillant de la marxa del seu longeu golejador Harry Kane. Divendres, el Crystal Palace va tastar la medicina d'uns Spura que van guanyar la seva segona Lliga fa més de 60 anys.

A Alemanya, el líder actual és una potència de la Bundesliga que feia anys de estava de travessa pel desert. Fins que la directiva del Bayer Leverkusen va confiar en Xavi Alonso per la banqueta. El basc, habitual a les càbales sobre el futur tècnic del Reial Madrid, ha travat un equip equilibrat oen què destaquen l'exculer Grimaldo, el migcampista Wirtz i els gols de Boniface.

I a França, el Niça comanda la classificació de la Ligue 1, si són els que millor han aprofitat l'inici ranquejant del favorit PSG. Els equips revelació estan de moda, però Itàlia se salta la dinàmica amb el pols entre els dos equips de Milà.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut