Rubi, en una imatge d'arxiu

L'Espanyol dona un ultimàtum de 24 hores a Rubi perquè decideixi el seu futur

Rubi ha exposat motius estrictament econòmics per justificar la seva sortida al Betis i s'espera que el desenllaç sobre el seu futur sigui immediat, tot i que al club blanc-i-blau són pessimistes. David Gallego i Pablo Machín, les alternatives més ben situades.
Actualitzat
TEMA:
Rubi

L'excel·lent temporada que ha disputat l'Espanyol en el primer any de Joan Francesc Ferrer, "Rubi", a la banqueta ha despertat l'interès d'altres clubs de la Primera Divisió. Un és el Betis, que fa pocs dies que va anunciar que Quique Setién no continuaria dirigint el conjunt andalús.

Els agents de Rubi han viatjat a Sevilla per tenir converses amb el Betis. El president de l'Espanyol, Chen Yansheng, abans de tornar cap a la Xina, fa uns dies ja va deixar ben clar que no hi havia cap voluntat de deixar marxar el tècnic. En qualsevol cas, el contracte de Rubi té una clàusula de penalització en cas de trencament de contracte.

L'Espanyol no s'ha estat de braços plegats i aquest mateix dimarts al matí ha decidit proposar a Rubi una millora salarial i un any més de contracte. Tot i aquesta contraoferta, el club blanc-i-blau ha donat un ultimàtum de 24 hores al tècnic perquè decideixi què vol fer, però ara mateix són pessimistes.

Si s'acabés la marxa de Rubi al Betis, el tècnic del filial David Gallego i Pablo Machín són les dues alternatives més ben situades per agafar-li el relleu a la banqueta espanyolista la temporada que ve. Rubi ha exposat motius estrictament econòmics per justificar la seva sortida i s'espera que el desenllaç sobre el seu futur sigui immediat.

ARXIVAT A:
Rubi
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut