Eliud Kipchoge es veu capaç de trencar la barrera de les dues hores a la marató

Eliud Kipchoge intentarà baixar de la barrera de les dues hores a la marató el 2019

L'atleta kenià, de 34 anys, és l'actual plusmarquista mundial de la distància amb una marca de dues hores, un minut i 39 segons i el pròxim intent serà a Londres abans d'acabar el 2019
Actualitzat

Eliud Kipchoge, l'actual plusmarquista mundial de marató, està convençut que pot baixar de les dues hores. El kenià va establir el rècord actual l'any passat a Berlín: dues hores, un minut i 39 segons. El desembre del 2016 va fregar les dues hores i va parar el crono en dues hores i 25 segons al circuit de Monza, a Itàlia, en un esdeveniment patrocinat per Nike. Aquell registre no va ser validat oficialment per la Federació Internacional d'Atletisme.

Kipchoge, que té 34 anys, vol dedicar tota la seva preparació a aconseguir aquesta fita. Per fer-ho, ha garantit el suport econòmic de l'home més ric de la Gran Bretanya. Jim Ratcliffe és el fundador d'INEOS, una multinacional del sector químic que acaba de comprar l'equip ciclista Sky. Kipchoge no ha posat data exacta, però el pròxim intent serà a Londres abans d'acabar aquest 2019.

"Seria molt bo per a mi trencar la barrera de les dues hores. Per mostrar a la família dels humans que cap ésser humà té límits. Que tot es pot afrontar, que no hi ha barreres quan creus en tu mateix i confies en el que estàs fent."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut