Tir amb arc

Èlia Canales, subcampiona d'Europa i amb un peu als Jocs de París

L'arquera tiradora tarragonina, al desempat, perd la final contra l'alemanya Katharina Bauer

Redacció Esport3Actualitzat

A poc més de dos mesos per als Jocs Olímpics de París, Èlia Canales segueix fent punts per guanyar-se un bitllet per a la gran cita de l'estiu. Aquest cap de setmana, l'arquera tarragonina, del Club de Tir amb Arc Constantí, ha aconseguit la medalla de plata a l'Europeu de tir amb arc que s'ha disputat a Essen (Alemanya). En la categoria d'arc recorbat, Canales va fer arribar al desempat a una de les grans dominadores de l'especialitat, l'alemanya Katharina Bauer.

Després d'haver sorprès amb un empat en els cinc primers sets, la tiradora catalana, de 22 anys i número 7 del rànquing mundial, només va poder ser superada per la seva rival, en la fletxa de desempat (6-5).

Aquesta fita, que assegura una plaça per a Espanya, no li garanteix, encara, el bitllet per a París 24. Èlia Canales l'haurà de certificar al preolímpic d'Antalya (Turquia), que es disputarà els dies 15 i 16 de juny.

No és el primer gran èxit en categoria absoluta per a Canales, que als Jocs Europeus que es van disputar a Cracòvia (Polònia), l'any passat, ja va aconseguir un or per equips mixtos i una medalla de plata en individual. Uns èxits que cal afegir a tres medalles més que ha guanyat en proves de la Copa del Món. En la categoria júnior també deixava entreveure el seu nivell, amb dues medalles de plata, individual i per equips, en el Mundial júnior de Polònia, l'any 2021.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut