Dinovena Supercopa de l'Atlètic-Barceloneta @CNAB_oficial

El Zodiac CN Atlètic-Barceloneta, campió de la Supercopa de Waterpolo (15-8)

L'Atlètic-Barceloneta conquereix el seu dinovè títol contra un Sabadell que s'ha despertat tard
Redacció Esport3 Actualitzat
  • L'Astralpool CN Sabadell ha anat tot el partit a remolc, després que Álvaro Granados marqués dos gols en el primer quart, un de penal i un altre al contraatac.
  • Un gol d'Axel Corres ha deixat el primer parcial en dos a un.
  • En el segon quart els mariners han ampliat l'avantatge amb un parcial de 3 a 1, aquest cop amb un inspirat Vince Vigvári, autor de dos gols. El marcador al descans, 5 a 2.
  • El tercer quart ha estat molt mogut, i ha estat quan el Barceloneta ha sentenciat la final. Intercanvi ràpid d'atacs en què ha estat més encertat Unai Aguirre a la porteria del CNAB. Amb un parcial de 6 a 3, el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta ja tenia mig títol a la butxaca. L'11 a 5 era pràcticament impossible de remuntar per als vallesans en els últims vuit minuts de partit.
  • Els mariners no han afluixat, i també s'han endut l'últim parcial per 4 a 3 per deixar el marcador final en un contundent 15 a 8.
  • Aquesta és la 19a Supercopa que guanya el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta en les 24 edicions que s'han disputat.