Julen Lopetegui durant un partit amb els Wolves (Reuters)
Futbol

El Wolverhampton i Lopetegui trenquen a tres dies de l'inici de la Premier

Discrepàncies en la política de fitxatges han precipitat el comiat de l'entrenador

Redacció Esport3Actualitzat

Final abrupte de Julen Lopetegui al Wolverhampton. A només tres dies de l'inici de la Premier League, el club anglès i l'entrenador basc "han arribat a un acord per separar els seus camins", segons ha informat el club anglès en un comunicat d'aquest dimarts. 

La sortida del tècnic es deu a les diferències entre les dues parts per la política de fitxatges del Wolverhampton en aquest mercat d'estiu. Lopetegui havia arribat a mostrar públicament el seu malestar amb el club: "Necessitem fitxatges per ser competitius."  

El mateix club ha reconegut que les discrepàncies havien estat el principal motiu de l'adeu. "L'entrenador i el club van reconèixer i acceptar les seves diferències d'opinió i van acordar que posar fi al contracte era la millor solució per a totes les parts", diu el comunicat.

Reconeixen també que la sortida feia dies que s'estava gestant: "Les converses han estat en curs durant les últimes setmanes, cosa que ha donat temps al club per començar a treballar per trobar un successor, mentre el Julen garantia que l'equip arribaria en les millors condicions possibles per a l'inici de temporada de la Premier League."

D'aquesta manera, Lopetegui s'acomiada del Wolverhampton només nou mesos després d'haver acceptat el càrrec. El balanç esportiu és més que positiu, ja que el tècnic va aconseguir nou victòries des de l'arribada i va assegurar la permanència dels Wolves a la màxima categoria del futbol anglès.  


 

Anar al contingut