El president del Vila-real, Fernando Roig, amb el seu nou entrenador José Rojo "Pacheta" (@VillarrealCF)
Futbol

El Vila-real descarta Raúl i opta per l'experiència i el tarannà de Pacheta

L'exentrenador del Valladolid, entre altres equips, ha estat l'escollit per substituir Setién al capdavant del conjunt groguet

Redacció Esport3Actualitzat

La banqueta del Vila-real ja té nou inquilí. El president groguet, Fernando Roig, ha acabat el càsting d'entrenador i ha optat per un tècnic experimentat, José Rojo "Pacheta", en detriment del madridista Raúl González, que havia sonat amb força durant les últimes hores.

Amb Pacheta, el Vila-real aposta per un tècnic de tarannà tranquil, com Setién, però conegut també per ser un bon gestor de vestidors i un motivador nat, qualitats que s'han posat en dubte en el cas del càntabre.

El tècnic firma pel club groguet fins al final de la temporada. 

L'opció Raúl era més mediàtica, però el club de la Plana Baixa ha preferit un tècnic que coneix a la perfecció el futbol espanyol, i que ha entrenat a Primera Divisió equips com l'Osca, el Numància i el Valladolid. El currículum de l'entrenador castellà inclou també el seu pas per banquetes de la Segona A (Elx i Valladolid) i de Segona B (Oviedo, Cartagena, Hércules i Elx).

Ara, als seus 55 anys, li arriba el projecte més ambiciós, en un dels equips amb més potencial de LaLiga i que aquesta temporada disputarà l'Europa League.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Anar al contingut