Els jugadors del Còrdova durant la celebració per l'ascens
Els jugadors del Còrdova durant la celebració per l'ascens (EFE)
Futbol

El vergonyós comentari catalanòfob d'un jugador del Còrdova

Durant la celebració de l'ascens del Còrdova, José Manuel Calderón va insultar greument els catalans

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça Atlètic va caure contra el Còrdova en la final del play-off d'ascens a Segona Divisió. Després de l'empat al Johan Cruyff, els blaugranes necessitaven la victòria al Nuevo Arcángel per pujar al futbol professional. El doblet d'un Alberto Toril inspirat, però, va deixar el filial del Barça a Primera Federació.

Durant la celebració per la victòria, José Manuel Calderón, jugador del Còrdova, va fer un directe a Instagram per compartir l'alegria amb els seus seguidors. En un moment determinat, el jugador s'estava gravant amb la càmera quan va fer el comentari catalanòfob: "Em cago en els morts de tots els catalans."

De Primera Divisió a Primera RFEF

José Manuel Calderón militava al filial del Reial Betis la temporada 2020/21 i la següent va estar entrenant amb el primer equip andalús. El defensa va anar convocat a diferents partits a la Lliga i va arribar a debutar contra el Mallorca, en un partit que va jugar de titular i va ser canviat al minut 65.

Però la mala conducta de Calderón va fer que el Betis s'acabés desfent del jugador, que va acabar al San Fernando de Primera Federació la mateixa temporada del seu debut a la Lliga. Al San Fernando només va jugar 13 partits i la temporada següent, la 2022/23, va fitxar pel Còrdova, on ha esdevingut un jugador important per a Iván Ania.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut