El gol de Rondón al Camp Nou (Web oficial del Màlaga)
futbol

El veneçolà que no va celebrar un gol seu per amor al Barça

Salomón Rondón confessa una anècdota durant el seu pas pel Màlaga

Veneçuela va estrenar-se amb victòria contra l'Equador a la Copa Amèrica (1-2). Els de Fernando Batista van remuntar un gol de Jeremy Sarmiento. L'expulsió de l'equatorià Enner Valencia va acabar decantant la balança per la "vinotinto".

El davanter veterà Salomón Rondón va liderar l'equip amb l'assistència del primer gol. Un centre seu va acabar amb el gol de Jhonder Cádiz. Era l'empat quan faltaven 30 minuts per disputar-se.

Rondón juga al Pachuca mexicà. Aquesta temporada ha marcat 19 gols en 28 partits. Tanmateix, a la península encara se'l recorda pel seu pas pel Las Palmas i, especialment, pel Màlaga. Un total de 4 temporades entre els dos clubs abans de marxar al Rubin Kazan.

Confessa el seu amor pel Barça

Al pòdcast "La vinotinto", el davanter veneçolà va explicar una anècdota del seu últim any al Màlaga. El 2 de maig del 2012, el Barça va guanyar 4 a 1 el Màlaga. Messi, amb un hat-trick, va donar la victòria a Pep Guardiola. El partit, però, es va complicar a l'equador de la primera part.

Rondón es va anticipar a Puyol en un centre lateral i va marcar de cap a la porteria defensada per Pinto. Era l'empat a un. Més enllà de la importància del gol, el davanter no va celebrar el gol.

"No ho vaig celebrar perquè estimo el Barça"

A més, va deixar entreveure que continua lligat a l'actualitat blaugrana: "Lamentablement, estem passant una situació dolenta, però com tot a la vida, sortirem d'aquesta".

Rondón s'ha convertit en un rodamon. Després de l'aventura per Rússia (Rubin Kazan i Zenit), va aterrar a la Premier League de la mà del West Bromwich Albion. Més tard, va marxar al Newcastle abans de volar cap a la Xina, al Dalian Pro. River Plate, CSKA de Moscou i Everton han estat els seus posteriors equips fins a firmar aquesta temporada pel Pachuca