Pau Víctor ha estat titular per primera vegada a la Lliga
Pau Víctor ha estat titular per primera vegada a la Lliga (Reuters)
Barça

El VAR no entra en una possible falta a Pau Víctor prèvia al gol d'Osasuna

Els blaugranes han protestat una trepitjada que ha rebut Pau Víctor just abans del segon gol dels navarresos

Redacció Esport3Actualitzat

Un Barça amb moltes rotacions no ha trobat el seu millor joc a El Sadar. Els de Hansi Flick, amb Lamine Yamal i Raphinha a la banqueta, han patit contra un Osasuna molt més endollat als primers minuts. Tal com va passar la temporada passada, en aquell cas amb la samarreta del Granada, Bryan Zaragoza ha estat un autèntic malson per als culers.

Primer de tot amb una bona acció personal des de la banda que ha acabat amb una centrada perfecta per a l'entrada d'Ante Budimir, que ha guanyat la partida a Cubarsí i ha fet el primer de la nit. Els navarresos no s'han tranquil·litzat i han fet el segon minuts més tard, amb Zaragoza de nou com a protagonista.

L'extrem cedit pel Bayern ha rebut una passada a l'espai i ha definit a la perfecció davant la sortida d'Iñaki Peña. Trepitjada per deixar estès el porter blaugrana i definició a porteria buida. Golàs per ampliar el marcador

Però l'acció ha vingut després d'una més que possible falta sobre Pau Víctor. L'extrem, avui titular, ha rebut una trepitjada de Lucas Torró que no ha estat considerada com a falta pel col·legiat. Cert és que el jugador de l'Osasuna ha tocat primer la pilota, però tot seguit ha impactat amb els tacs al turmell del jugador blaugrana.


Ràpidament, l'acció s'ha comparat a la trepitjada de Kounde a Vallecas que va anul·lar un gol de Lewandowski.


Disparitat arbitral en les trepitjades

Al programa "Onze" d'Esport3, Joan Fàbregas va analitzar el passat dijous la disparitat en el càstig en trepitjades similars a la que ha rebut Pau Víctor a El Sadar. 


Possible penal sobre Lamine Yamal

A la segona part, els blaugranes han reclamat tímidament un possible penal sobre Lamine Yamal. L'extrem blaugrana s'ha enganxat amb el seu defensor i ha acabat caient a l'àrea de l'Osasuna, però el col·legiat no ha vist res punible. El VAR tampoc ha entrat i no s'ha xiulat res

Així ha estat la caiguda de Lamine Yamal a l'àrea rival


Mira el resum de l'Osasuna-Barça (4-2)

Anar al contingut