Guedes celebra el tercer gol del València al camp del Vila-real (EFE)
Lliga Europa

El València tomba el Vila-real al descompte i encarrila el pas a les semifinals (1-3)

El conjunt de Marcelino s'ha imposat amb dos gols de Wass i Guedes en el tram final i ha deixat l'eliminatòria pràcticament sentenciada abans de la tornada a Mestalla

Actualitzat

El València ha fet un pas de gegant per classificar-se per a les semifinals de la Lliga Europa. El conjunt de Marcelino ha tombat el Vila-real en l'anada dels quarts de final en un duel que s'ha decidit amb dos gols en temps de descompte i ha deixat l'eliminatòria pràcticament sentenciada abans de la tornada a Mestalla.

Els xe s'han avançat amb un gol matiner de Guedes al minut 5 després de recollir un refús d'Andrés Fernández a un penal que havia llançat Dani Parejo. Els groguets, que es troben en zona de descens a la Lliga, han intentat reaccionar i han pogut fer l'empat a un en el 35 amb una pena màxima transformada per Santi Cazorla, que ha tornat a agafar la responsabilitat tot i haver fallat un penal al camp del Betis diumenge passat.

En la represa, el Vila-real ha portat més la iniciativa, però no ha estat encertat en els metres finals, i el València, més sencer físicament i anímicament, ha acabat tombant el seu rival amb dos gols en temps de descompte. Daniel Wass ha fet l'1 a 2 rematant de primeres una centrada de Txérixev, i en el 92, Guedes ha culminat un ràpid contraatac de manual per fer el definitiu 1 a 3.

Els resultats de les altres tres eliminatòries de quarts de final han estat els següents: Arsenal, 2 - Nàpols, 0; Benfica, 4 - Eintracht de Frankfurt, 2; i Slavia de Praga, 0 - Chelsea, 1.

Anar al contingut