Els jugadors del València fan un minut de silenci en memòria de les víctimes
Els jugadors del València fan un minut de silenci en memòria de les víctimes
Futbol

El València i el Llevant ajornen els seus partits

Els rivals d'aquesta jornada, el Granada i l'Andorra, hi han donat el vistiplau i la Lliga ho ha confirmat

Redacció Esport3Actualitzat

L'esport sempre ha estat sensible a esdeveniments tan tràgics com el que es va viure ahir a València, amb l'incendi que va destruir un edifici i va provocar la mort i desaparició d'un nombre de persones encara per concretar. I també, òbviament, l'esport professional.

De bon matí, el València ha demanat a la Lliga la suspensió del seu partit, tot i ser en camp contrari, davant del Granada, que s'havia de jugar aquest dissabte. També hi havia previst el matx entre el Llevant i l'Andorra, al Ciutat de València. Els granotes també n'han demanat l'ajornament. Els rivals de tots dos equips, el Granada i l'Andorra, ja s'han afanyat a donar la seva conformitat.  A última hora del matí, la Lliga ha anunciat la suspensió de tots dos partits en senyal de dol. 

A la resta de partits de primera i segona divisió es farà un minut de silenci per les víctimes de l'incendi, que es farà extensiu a altres categories i a la resta d'esports. Aquest cap de setmana no hi ha partits de la Lliga F ni tampoc de la Lliga ACB, a causa dels compromisos internacionals, però també cal esperar que el València de bàsquet femení demani l'ajornament del partit de lliga que té a la pista de l'Estudiantes, aquest  dissabte. 

També s'ha confirmat l'ajornament del partit de 2a RFEF que s'havia de jugar diumenge al Nou Sardenya entre el CE Europa i el València Mestalla.  De moment, no hi ha nova data pel partit, però el club ja ha activat el sistema de retorn de l'import de les entrades, ja que el partit era jornada económica i els socis també havien de passar per taquilla. 

Anar al contingut