Vinícius Jr, després de declarar pels insults racistes (Europa press)

El València explota amb Vinícius: "El racisme no es combat amb mentides"

El davanter ha ratificat davant el jutge que va patir insults generalitzats a Mestalla
Redació Esport3 Actualitzat

El jugador del Madrid, Vinícius Jr, ha passat pels jutjats a declarar pels insults racistes que va rebre a Mestalla, el camp del València, el 21 de maig. El davanter brasiler ha ratificat que va patir aquests insults i s'ha negat a acceptar possibles disculpes públiques dels processats.

És més, assegura que els crits racistes van ser generalitzats a tot l'estadi. Una versió que xoca amb la del València, que ha manifestat la seva sorpresa i indignació a través d'un comunicat .

"Tal com va reconèixer públicament l'entrenador Carlo Ancelotti, en cap cas es pot generalitzar el comportament a tot l'estadi de Mestalla. El club és plenament conscient de la gravetat d'aquest assumpte. El racisme no té cabuda ni al futbol ni a la societat, però no es pot combatre amb fal·làcies ni mentides infundades".

LaLiga va denunciar els fets pel possible delicte d'odi i tres joves d'entre 18 i 21 anys estan sent investigats. Manuel Izquierdo, l'advocat d'un dels investigats ha explicat al sortir que el futbolista ha tingut una actitud "prepotent"
 

Segons ha avançat El Plural, la jutgessa també ha citat a declarar com a damnificat Militao, el 23 de novembre.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut