El Tucans, campió de Lliga per primera vegada (RFEP)
Hoquei en línia

El Tucans de Sant Adrià, campió de la lliga femenina per primer cop

L'equip adrianenc va imposar-se al Cent Patins de Rubí (0-4) en el partit de desempat de la final de la Lliga Elit

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

El SAB Tucans ASME de Sant Adrià de Besòs probablement poc podia pensar que guanyaria la Lliga Elit femenina d'hoquei en línia després d'haver perdut, el 18 de maig, el primer partit de la final, a la seva pista, contra el HCR Cent Patins de Rubí, per 2-3. L'equip vallesà ho tenia tot de cara per guanyar la Lliga, ja que els dos partits següents de la final es disputarien a la seva pista Francesc Calvo. De fet, guanyant el primer, les rubinenques en tenien prou per guanyar el títol.

Però, finalment, va saltar la sorpresa. En el segon partit, molt igualat, el Tucans va empatar a 5 gols. En la pròrroga amb gol d'or, el marcador no va variar i l'enfrontament es va haver de decidir als penals. Les adrianenques van aconseguir fer 3 gols per 2 de les locals. Final empatada, doncs, i calia anar al tercer partit, que es jugava també a Rubí, l'endemà.

 

No poder decidir la final en el segon partit segurament va pesar en l'ànim de les jugadores del Cent Patins. Sigui com sigui, el cas és que el tercer enfrontament no va tenir res a veure amb el segon. El Tucans va ser clarament superior, va aprofitar les oportunitats que va tenir i es va acabar imposant per un clar 0-4, amb gols de Carla Bascón --que en va fer 2-- Aina Pascual i Abril Sanchis.

 

Victòria molt celebrada pel SAB Tucans ASME, ja que suposa el primer títol de Lliga que guanya l'equip adrianenc.

 

Anar al contingut