Vinícius, demanant calma en un partit (Europa Press)

El troleig de la UEFA a Vinícius que ha indignat els madridistes

El compte oficial de la Champions League ha penjat un vídeo en què el brasiler no surt ben parat
Redacció Esport3 Actualitzat

Les relacions entre el Reial Madrid i la UEFA no passen pel millor moment. El conflicte entre el projecte de Superlliga, impulsat principalment per Florentino Pérez, topa de ple amb els interessos de la federació europea de futbol i ha tensat la situació. Per si no n'hi havia prou amb el panorama fins ara, la UEFA ha decidit fer una polèmica publicació sobre Vinícius.

El 28 de desembre, la UEFA va decidir fer el seu troleig particular al Madrid, qui sap si som en una innocentada del dia dels innocents. El compte oficial de la Champions League a la xarxa social X va penjar un vídeo de Vinícius acompanyat d'una emoticona de foc. Es podria esperar una mostra d'una jugada espectacular del brasiler, però la jugada triada no ha deixat a ningú indiferent.


Es veu una jugada de Vinícius en el duel contra el Braga de la fase de grups de la Champions. El brasiler apareix fent una sèrie de filigranes quiet i sense gaire sentit i la jugada acaba amb una sotana fallida.

El vídeo i l'emoticona d'"on fire" que l'acompanyen han indignat els madridistes, que ho veuen com una falta de respecte al jugador del Madrid.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut