FUTBOL

El Tigrinho rugeix de nou en el seu debut al Villamarín: gol i celebració eufòrica

Vitor Roque ha aconseguit el debut perfecte al Benito Villamarín, en el qual ha marcat el seu primer gol com a jugador bètic

Redacció Esport3Actualitzat

El Tigrinho torna a rugir en un camp de futbol. El Reial Betis ha obert la cinquena jornada de Primera Divisió amb victòria davant el Leganés (2-0), gràcies als gols de dos exblaugranes, Abde i Vitor Roque.

El davanter brasiler, cedit a l'equip verd-i-blanc fins al 2025 i amb opció d'ampliació fins al 2026, ha debutat per primera vegada com a jugador del Betis a l'estadi Benito Villamarín. Encara que ha començat el partit a la banqueta, el tècnic bètic, Manuel Pellegrini, ha fet saltar al terreny de joc el Tigrinho quan quedaven 28 minuts per al final del partit.

A les acaballes del matx, el brasiler, després d'una aturada de Dmitrovic, ha marcat el seu primer gol com a bètic i el segon de l'equip, que els donava la tranquil·litat d'aconseguir la victòria. Vitor Roque, marcat per la seva complicada estada a Can Barça, ha celebrat amb eufòria el seu debut golejador davant la seva nova afició.

Quan el partit ha finalitzat, el jugador cedit pel Barça s'ha desfet en elogis pel Betis i ha demostrat la seva felicitat per continuar la seva carrera a l'equip sevillà:

"Molt feliç de ser aquí. És un somni fet realitat. Gràcies al Betis per l'oportunitat i a la seva afició."

A més, Roque ha confessat de qui s'ha recordat en el moment del gol:

"Dels meus pares, la meva germana, la meva esposa... Ells sempre van estar amb mi en els mals moments i en els bons."

Finalment, el Tigrinho ha comentat que té un objectiu de gols per aquesta temporada, encara que no ha volgut donar la xifra concreta:

"Més de 10 gols? Sí." 

Amb el partit acabat, Manuel Pellegrini també s'ha mostrat satisfet pel seu jugador i ha explicat, en referència al gol anotat per Vitor Roque, que "els grans golejadors sempre han sortit de rebots". També l'ha definit com a un jugador "potent, que va als espais i és ràpid".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut