Copa del Rei

L'Alabès posa fi a l'aventura del Terrassa en la Copa (0-1)

Una errada de Palacios en defensa ha condemnat l'equip egarenc. L'Alabès n'ha tingut prou amb el gol d'Alkain, en el minut 21, per classificar-se per als setzens de final

• El Terrassa ha dit adeu al somni de la Copa. Ha caigut per la mínima davant d'un Primera (0-1), i per culpa d'un error propi. El gol d'Alkain en el minut 21, després d'una pífia en defensa de Jordi Palacios, ha acabat condemnant els egarencs.
  • L'Alabès, en realitat, no ha hagut d'esforçar-se gaire per certificar el seu accés als setzens de final de la Copa del Rei. La diferència de categoria ha estat evident des de bon començament i el Terrassa, equip de la Segona RFEF, no ha inquietat gaire la porteria rival.
L'Alabès celebra el gol d'Alkain (EFE)
  • Com a mínim, hi ha hagut moments en què els de Chus Trujillo han mirat de rebel·lar-se. Jordi Cano, per exemple, ha enviat una pilota al travesser en una centrada que s'ha enverinat. I, en l'arrencada de la segona part, Pol Sánchez ha obligat a intervenir Owono.
  • L'Alabès tampoc no ha sabut tancar el partit. Karrikaburu ha disposat de dues ocasiones clares per sentenciar. Acabada l'aventura en la Copa, el Terrassa podrà centrar-se ara en la Lliga, en què frega les posicions de descens.