Holtz, camí dels vestidors de Braga
futbol

El tècnic de Luxemburg marxa en ple partit i es perd el golàs de Joao Félix

Luc Holtz enfila el camí dels vestidors 10 minuts abans del final quan perdia per 8 a 0

Era fàcil preveure el signe del resultat entre la, fins ara, invencicle Portugal de "Bob" Martínez i la feble Luxemburg. Més difícil era pensar que la segona unitat dels lusitans, sense Cristiano, sancionat, ni els Joaos del Barça, suplents, infligiria una pallissa tan gran (9-0) al combinat que des de fa 13 anys entrena Luc Holtz, trist protagonista del partit.

I és que, tot i estar acostumat a perdre --des de 2010 només ha guanyat el 23% dels partits disputats--, el tècnic no ha estat capaç de suportar la humiliació i ha abandonat la banqueta de l'estadi de Braga a 10 minuts del xiulet final, quan ja perdia 8-0. La imatge aguditza la derrota del petit estat centreeuropeu.

A més a més, el desertor Holtz s'ha perdut el millor gol de la nit, obra de Joao Félix. El "menino" havia ingressat al camp per jugar de mitja punta al minut 60, al costat del també blaugrana Cancelo, i ha tancat la golejada amb un xut creuat al minut 88, el seu sisè amb l'absoluta.